Geld lenen

Een persoonlijke lening, een doorlopend krediet of een leaseauto? In alle gevallen adviseert 360 Financieel Adviseurs voor je. Geld lenen moet betaalbaar blijven, maar het moet ook voorzien in een goede en gezonde financiële toekomst.

Daarom ontvang je dus ook een persoonlijk voorstel dat is afgestemd op alle aspecten die horen bij geld lenen. Bij het herfinancieren van je bestaande leningen zal dit voorstel voorzien in een gezonde afbouw van deze leningen. Daarnaast moet het betaalbaar blijven zodat het niet ten koste gaat van andere dingen die voor jou belangrijk zijn in het leven.

Is er sprake van een nieuwe lening of een verhoging van je bestaande lening? Dan verwerken wij dit ook in een persoonlijk voorstel voor je. Met welke doel wil je geld lenen? Hoeveel zou je er maandelijks voor kunnen betalen? En hoe snel wil je de lening weer terugbetalen? Belangrijke aspecten die helpen om verstandig geld te lenen.

Bij welke bank de lening uiteindelijk wordt aangevraagd hangt van veel onderdelen af. Door onze samenwerking met vele kredietverstrekkers kunnen wij zorgen voor het beste aanbod voor jou. Wij werken wèl samen met kredietverstrekkers maar we zijn er niet aan gebonden. Jij als klant bent onze opdrachtgever, een compleet advies voor jou is ons hoofddoel.